Voorjaar 2018

Zakenjournaal 

Interview met Bauke, Sandri en Hemmo IJntema. Zie ook een uitgebreide beschrijving van de geschiedenis van ons carrosseriebouwbedrijf

 
 

28 oktober 2017

Leeuwarder Courant

Voorafgaand aan de open dag ter ere van ons 140-jarig bestaan op 28 oktober 2017, plaatste de Leeuwarder Courant een heleboel foto's van oude bussen. Een prachtig artikel over anderhalve pagina. Tijdens de open dag refereerden veel mensen aan de artikelen die ze gelezen hadden.


 
 

25 oktober 2017

Heerenveense Courant

De Heerenveense courant plaatste voorafgaand op aan de open dag een mooi artikel met de tijdlijn en actuele foto's over ons bedrijf. 

 
 

23 - 28 oktober 2017

Omrop Fryslan

Ook de radio-uitzendingen van de Omrop hebben veel luisteraars die op de open dag afkwamen. Vlak voor de open dag was de Omrop op bezoek in de werkplaats, de verslaggever deed live verslag in Fryslan fan 'e moarn. Later in de week was de werkplaats nogmaals op de radio in het programma "Muzyk yn Bedriuw". De playlist van de mensen in de werkplaats werd afgespeeld en er werd geïnformeerd waarover gepraat wordt tijdens de koffiepauze. Ook werd er een video-interview gemaakt van Bauke IJntema, zie hiernaast.