Gesloten carrosserie met douche- en kleedruimte voor Ark en Reau

Voor de firma Ark & Reau bouwden we een geïsoleerde gesloten opbouw op een toegeleverd chassis.

De wanden en het dak zijn vervaardigd van een 40mm dik, geïsoleerd sandwich paneel met aluminium omranding. In het RVS achterportaal zijn twee geïsoleerde achterdeuren gemonteerd en voorzien van RVS opbouwsluitingen, scharnieren en deurhouders.

Voorin, op de vloer in het gedeelte van de douche- en kleedruimte is een RVS afvalwatertank gemonteerd (inhoud circa 300 liter). Achterin het compartiment is een schoonwatertank gemonteerd en is de vloer voorzien van vloerverwarming met een gietvloer als afwerking.

Aan de rechterzijde van de opbouw zijn twee RVS kisten gemonteerd, tevens aan de achterzijde is een opstap geplaatst waar het midden gedeelte uitneembaar is voor als de klant met een aanhanger mee wil nemen.

Lees meer over gesloten carrosserieën

Recent afgeleverdEls Edes