Gesloten carrosserie met aan 1 zijde schuifkleed

Voor de firma Bulstra Transport BV uit Drachten bouwden we gesloten aluminium carrosserie met aan de linkerzijde een schuifzeil op een toegeleverd truck chassis.

De opbouw is voorzien van een gegalvaniseerd grondraam met een lichtgewicht geschoopeerde achterportaal. Daarnaast is de voor- en rechter zijwand voorzien van aluminium snaplock planken met in de zijwand 2 zijdeuren. De laadruimte is voorzien van vurenhouten lat om lat binnenbetimmering en aan de linkerkant huifplanken.

Tevens is er een DHollandia laadklep gemonteerd met een aluminium plateau.

Als extra veiligheid voor de chauffeur is er een 360 graden camera op de auto gemonteerd zodat hij alles rondom het voertuig kan volgen. Dit komt tot stand door de 4 camera’s die voor, achter,  links en rechts zijn gemonteerd.

 

Lees meer over gesloten carrosserieën 

Lees meer over schuifzeilcarrosserieën

Lees meer over speciaalbouw