Koelcarrosserie voor de firma Jansma te Haule

Voor de firma Jansma te Haule hebben wij een koel-vriescarrosserie met koelunit gebouwd op een toegeleverd truckchassis.

Op het hulpchassis is een Isonort koel-vriescarrosserie d.m.v. kikkerplaten bevestigd.
De vloer is geheel geïsoleerd met C.F.K.-vrij hardschuim en afgewerkt met een grove stroeve gietvloer. Net als de vloer zijn de zijwanden en het dak geheel geïsoleerd met C.F.K.-vrij hardschuim. De rechterzijwand is voorzien van 2 zijdeuren, 1 deur is voor de voorste compartiment waar het vriesgedeelte voor is en de achterste deur is voor het koel gedeelte. 
De koeling wordt geregeld en aangedreven door een Thermo King V-300 Max koelmotor.
Tevens is de tussenwand voorzien van een ventilator voor het koelen van de achterste ruimte met een thermostaat en deurschakelingen op de achterdeur en zijdeur is de temperatuur te regelen.

Achterportaal is van RVS met 2 achterdeuren voorzien van dubbele rubberen afdichtingsprofielen. Aan weerzijden van het voertuig voor het asstel onder de laadbak is geanodiseerde aluminium zijafscherming gemonteerd volgens de de voorschriften van de RDW.

Lees meer over koelcarrosserieën