Wisselsystemen voor Arrowline te Amsterdam

Voor de firma Arrowline te Amsterdam bouwden we 3x een LZV combinatie in samenwerking met Truckland Noord-Holland en Draco Sneek.

De LZV combinatie bestaat uit 3x een truckberry gemonteerd op een Daf XF chassis en 6 stuks Draco middenas aanhangwagens. De BDF frames en de 6 stuks middenas aanhangwagens zijn volbad verzonken. Daarnaast is elke achterkader voorzien van een RVS achterspiegel met LED verlichting.

Aan weerzijden van het voertuig en de aanhangwagens is voor en achter het asstel gesloten geprofileerde gezette aluminium zijafscherming gemonteerd. Zijafscherming en uitlaatschild is in 2 kleuren gespoten en afgewerkt met RVS strip aan de bovenzijde i.v.m. beschadigingen.

Aan het chassis is een onderwaardse koppelingsbalkconstructie gemonteerd, compleet met vangmuil en een mechanische afstandsbediening aan de linkerzijde, dit geld ook voor de middelste aanhangwagen. Tevens is er aan de truckchassis en middelste aanhangwagen een opklapbare stalen stootbalk gemonteerd volgens de R.D.W. voorschriften.

De gehele combinatie heeft een totale lengte van 25250 mm.

Lees meer over wisselsystemen

Recent afgeleverdEls Edes