Posts in Recent afgeleverd
Open laadbak voor de firma Mulder

Voor de firma Mulder uit Tollebeek hebben we een open laadbak gebouwd op een toegeleverd truckchassis.

Het grondraam en kopschot is volbad gegalvaniseerd en daarna zijn de zichtdelen in kleur gespoten. Kopschot is voorzien van een verzinkt stalen plaat met een luik voor achteruit te kijken.
De vloer is voorzien van 28mm hardhouten planken met lipprofiel en daaroverheen geschroefd een gegalvaniseerde stalen traanplaat. Tevens zijn er in de randbalk 12 sjorogen gemonteerd.

Daarnaast is onder de opbouw een RVS gereedschapskist aan de rechterkant geplaatst.

Aan de achterzijde zijn 2 stuks aluminium Altec verlaadrail type VRF-105 gemonteerd met borging in de opgeklapte stand.
De draagkracht per verlaadrail is 16800kg. 

Lees meer over open laadbakken

Recent afgeleverdEls Edes
Schuifzeil carrosserieën met schuifdak voor firma Walinga te Sneek

Voor de firma Walinga uit Sneek bouwden wij een schuifzeilen carrosserie met schuifdak op een toegeleverd truckchassis.

Het grondraam is voorzien van 49 rongbussen 15 stuks in de beide randbalken, 15 stuks in het midden en 4 stuks in achterbalk. Tevens zijn er ook 2 rongrijkokers overdwars gemonteerd, 25 stuks rongbussen per rij. Daarnaast ook 14 vloerankers in de randbalk. De vloer is voorzien van 27mm dikke multiplex platen met een geprofileerde kunststof antislip toplaag. Het grondraam, kopschot en achterstijlen is geschoopeerd en in kleur gespoten. 

De opbouw is voorzien van een Versus schuifkapconstructie met dakleed die naar voor en achteren open kan. Beide zijden zijn voorzien van schuifkleden met gelagerde runners en RVS spangespen.

Daarnaast beschikt hij over een demontabele uitschuifbare trap aan de achterzijde en twee RVS gereedschapskisten aan de linkerzijde.

Lees meer over schuifzeilcarrosserieën

Recent afgeleverdEls Edes