Prachtige open laadbak voor BOTA Transport

Bota Transport B.V. uit IJmuiden is na enkele jaren afwezigheid terug in het transport en hijswerk met autolaadkranen en hoe!!

De open laadbak is rondom voorzien van zware RVS kisten en legio vastzetmogelijkheden en rongpotten.

Deze schitterende Scania R500 8x2*6, volledig in huisstijl gespoten, is door de Jong voorzien van een Fassi F990RA.2.26-L616-V20 xhe-dynamic. Deze 99 ton.meter kraan heeft een maximale hijscapaciteit van 21.500 kg en 4.800 kg op 15,65 meter. Door de uitvoering met de 6 ton's fly-jib is het bereik zelfs 27,65 meter met een capaciteit van bijna 1.500 kg. D.m.v. mechanische verlengingen is het bereik nog verder te vergroten. Voor verticale hijswerkzaamheden is de kraan uitgevoerd met een 2 ton's hijslier, welke qua capaciteit nog vertweevoudigd kan worden. De lier is zowel voor op de kraan als op fly-jib voorzien van Automatic Winch Control, waardoor de lier bij het in- en uitschuiven van de kraan of de fly-jib de gelijke afstand houdt tot de grond.

Voor de cabine is een voorstempel gemonteerd met een max. capaciteit van 14 ton, waardoor er ook voor de cabine gewerkt kan worden met zeer zware lasten of op lange lengte.

De kraan is verder voorzien van carbon-look afdekkappen voor een luxe uitstraling. Ook is de maximale werkverlichting toegepast met LED werklampen van ruim 1800 Lumen per stuk, voor een goed verlichte, veilige, werkplek en oranje veiligheidsverlichting op de steunpoten.